Sidan som testar sexleksaker

Nu blir det lite mer tätt mellan uppdateringarna, vilket jag hoppas ni uppskattar. Några vänner till mig är engagerade i en ny sida som ska handla om kärlek och sex bland annat. Fokus för dem ligger just nu på att testa olika sexleksaker och ge läsarna information och köpråd om dessa. En väldigt bra ide tycker jag. Det finns ju väldigt mycket sexleksaker där ute. Jag vet själv att det inte alltid kan vara så lätt att välja när man går in på någon av de större butikerna som finns på nätet. Det finns dildos i alla möjliga storlekar, former och färger. Eftersom jag tycker de gör ett bra jobb så vill jag gärna hjälpa dem genom att tipsa mina egna läsare om att gå in på deras sida LoveTime. Jag vill även passa på att förmedla vad jag lärt mig genom att läsa på deras sida.

Skillnader mellan tjejer och killar

Sexleksaker är i dessa moderna tider tack och lov rätt så avdramatiserade. För tjejer har det ju historiskt sett nästan varit ett tabu att de ens kan ha en sexlust. Idag är situationen en helt annan. Visst kan det väl vara lite pinsamt att gå och köpa en sexleksak för vissa men de flesta tjejer är det ingen stor grej att berätta att de exempelvis har en rabbit hemma i sänglådan.

För killar däremot har det ju i alla tider varit lättare att kunna visa sin sexualitet. Män ska, samhällets ögon, vara kåta och jaga efter tjejer att ligga med. Män har aldrig upplevt några större tabun annat än kanske de religiösa. Som man kan man skryta om att man gillar sex och varje ny person man har haft sex med har kunnat skrytas om såsom det vore en erövring. Lite märkligt är dock att sexleksaker för män länge och i viss mån fortfarande ses nedsättande på. En tjej som köper en vibrator kan av många anses som modig och frigjord. En kille som köper exempelvis en lösvagina kan däremot tror jag av många ses som lite äcklig och närmast patetisk. Så klart har detta synsätt sin grund i stereotypa normer som varken gagnar män eller kvinnor. Män ska sätta på en kvinna för att vara lyckad. Att köpa en sexleksak för att tillfredsställa sig visar på någon form av misslyckande. I takt med ett samhället blir mer jämställd i stort så hoppas jag att även dessa stereotypa fördomar försvinner mer och mer. Och att det anses vara okej för både killar och tjejer att ha sexhjälpmedel om de så önskar.

Att välja rätt vibrator

Jag har personligen erfarenhet av att leta efter en bra vibrator utan att hitta rätt. För något år sedan ville jag överraska min flickvän genom att ge henne en sexig leksak. Min tjej och jag bor inte ihop och ibland är vi ifrån varandra flera dagar i sträck och då vill jag så klart att hon ska kunna stimulera sig själv och ha det skönt även när jag är borta. Valet föll på en så kallad bullet-vibrator. Denna kan användas både på insidan och utsidan. Eftersom många tjejer kommer lättast genom stimulans av klitoris så var min främsta tanke att denna skulle användas till detta. Tyvärr så visade sig att vibratorn var alldeles för klen och inte alls särskilt bra.

Jag har nu lärt mig att det bästa verktyget att använda för det allra flesta som vill uppnå klitorisorgasm är en så kallad lufttrycksvibrator. Dessa små maskiner har endast funnits på marknaden några få år men de skapade en liten revolution när de kom. Genom små lufttrycksimpulser så stimulerar klitoris varsamt men samtidigt extremt effektivt. Den har mjuka men intensiva behandlingen gör inte alls ont eller känns obehaglig, men den är väldigt effektiv för att ge många kvinnor orgasm efter orgasm.