Presentation

Jag är Calle och detta är min nya hemsida. Denna sida är tänkt att bli ett litet tidsfördriv medan jag pluggar och gör annat skojigt här på Grand Valley State University  i Michigan USA. Jag tror att jag kommer skriva en hel del om mina intressen och tankar, men exakt vad sidan kommer handla om har jag ännu inte bestämt till hundra procent. Min främsta anledning till att göra sidan är att jag tycker det är kul med datorer och webben, jag vill helt enkelt lära mig lite om hur man gör hemsidor då jag definitivt tror att jag kommer kunna ha nytta av det i framtiden. Vad jag vet är att sidan inte kommer översvämmas av reseskildringar eller bilder, detta har jag ändra sociala medier till, mina vänner och släktingar kan hitta detta på kanaler som Instragram och Facebook. Här på sidan har jag tänkt vara lite mer privat.

Jag läser just nu redovisning här på Grand Valley, jag är här på ett utbytesprogram som varar över den sk. Summer Quarter som vi befinner oss i nu och över hela höstterminen. Universitet som i sig är relativt stort ligger i en desto mindre håla vid namn Allendale, som i sin tur ligger i närheten av den lite större hålan Grand Rapids. Hur som helst befinner jag mig i delstaten Michigan. En delstat som har varma somrar och mycket kalla vintrar, klimatet liknar vårt svenska men är aningen mer extremt.

Även om det inte finns så mycket att göra i staden så tror jag att jag kommer trivas här när höstterminen väl drar igång. De människor jag träffat hittills har varit mycket vänliga och det finns gått om sporter och andra aktiviteter vid sidan om skolarbetet man kan engagera sig i. Dessutom finns möjlighet att tjäna lite extra pengar genom att jobba några timmar i veckan, till exempel i en av skolans stora matsalar eller i biblioteket.

Jag bor i en studentkorridor, det är mycket vanligare här en hemma i Sverige. De allra flesta på campus delar kök med andra studenter. Bostadskomplexet där jag bor kallas the Under Valley och vi som bor här har därför smeknamnet ”undervalleys”. Jag är en snäll och rolig kille (om jag får säga det själv iaf) som är lite blyg men också nyfiken. Jag gillar musik och datorer och att umgås med vänner. Välkommen till min sida.

michigan